DVOJČEK KOČNA

PROJEKT V NAJAVI

Na lokaciji družinskih hiš Kočna nad Jesenicami, se načrtuje izgradnja sodobno zasnovanega dvojčka, za katerega je že izdano pravnomočno gradbeno dovoljenje.

Stanovanjski enoti bosta zagotavljali kakovost bivanja, saj je načrtovana gradnja sodobna, uporabljeni bodo višjega srednjega cenovnega razreda. Lokacija z veliko zelenimi površinami, bo nivo bivanja dvignila na povsem drugo raven.
Mirna in zelena lokacija, ki hkrati nudi neposredno dostopnost do vseh ustanov družbenega pomena (vrtca, osnovne šole, banke, pošte, AC in trgovine). Do centra Jesenic je dobrih 10 min vožnje.

Objekt bo grajen klasično do tretje podaljšane gradbene faze.
III. podaljšana gradbena faza predstavlja:
• konstrukcijska gradbena dela vseh etaž in podstrešja
• izvedbo strešne konstrukcije
• izvedbo krovskih del
• izvedba fasade
• izvedba stavbnega pohištva in vhodnih vrat.
Torej na kratko; zunaj dokončan objekt.

Notranjost hiše bo grobem stanju, brez strojnih instalacij (vodovod, ogrevanje, kanalizacija, prezračevanje…) brez elektro instalacij in brez vseh gradbeno-obrtniških del kot so (tlaki, keramika, parketi, notranja vrata, sanitarna oprema, stikala…)
Objekt bo priključen na oskrbo s pitno vodo, električno energijo, TK omrežje, zemeljski plin ter naprave cestnega prometa. Odpadne vode se vodijo v malo čistilno napravo. Ogrevanje bo urejeno centralno, na plin.

Kupec si lahko v tej fazi nakupa notranjost še popolnoma prilagodi svojim potrebam in željam, v dogovoru z investitorjem je možno dokončanje na ključ.
Trenutno je dvojček še v začetni fazi gradnje in bo predvidoma končan pozimi 2022.

Posamezna stanovanjska enota v netto izmeri 164,2m2 bo imela tri etaže in sicer:
Klet: prostorna garaža za dva avtomobila, utility, shramba in delavnica.
Pritličje: prostoren dnevno-bivalni del z dnevno sobo, kuhinjo ter jedilnico z izhodom na ložo, toaletni prostor, shramba in vetrolov.
Mansarda: tri sobe, garderobna soba in kopalnica

NEW

CENA ZA POSAMEZNO ENOTO

EUR 229.000,00
  • Cena z vključenim DDV-jem

OBIŠČITE NAS:

PE ČRNUČE:

Cesta 24. junija 25, 1231 Ljubljana

PE IZOLA

Tomažičeva ulica 4a, 6310 Izola