MIVKA TRNOVO

PROJEKT V NAJAVI

V mirnem predelu mesta, v slepi ulici in umaknjeno od bližnjih porometnic se je začela gradnja dveh samostojnih objektov s štirimi modernimi duplex stanovanji. Poleg razkošne bivalne površine bo imelo vsako stanovanje po dve terasi in pritlični enoti lastno zelenico.

V neposredni bližini so na voljo rekreacijske površine, mestna infrastruktura in uvoz na avtocesto.

Stanovanja »MIVKA« so projektirana moderno, z izborom najboljših tehnološko naprednih materialov in upoštevanjem najnovejših smernic v projektiranju in gradnji za osveščenega uporabnika.

Objekta bosta montažna, zgrajena iz masivnih lesenih CLT plošč. Križno lepljene lesene plošče (CLT – cross laminated timber) so eden najsodobnejših polizdelkov za gradbeništvo. 

Prednosti lesene masivne hiše, zgrajene iz CLT plošč so v hitri in kvalitetni gradnji, omogočajo izvedbo konstrukcijsko in arhitekturno zahtevno izvedbo objektov, ni deformacij zaradi vlage, omogočajo veliko trdnost in togost, visoka stopnja požarne in potresne varnosti, konstrukcija je lahka in kompaktna, energijsko visoko učinkovit material zagotavlja nizke stroške ogrevanja in hlajenja.

Vsaka enota ima velik dnevno bivalni del (58-60m2), glavno spalnico s kopalnico, 2 ali 3 dodatne spalnice s svojo kopalnico, delovni prostor, toaletne prostore za dnevno uporabo in goste, uitily in shrambo. Vsi prostori bodo zelo svetli in zračni.
Vsaka enota ima svojo ločeno kolesarnico v pritličju objekta.

Parkirna mesta bodo lastniška pred objektom.

Izvedeno bo toplovodno ogrevanje objekta, preko etažnih kondenzacijskih plinskih kotlov. Ogrevanje bo talno, predviden je tudi sistem hlajenja. Vsa stanovanja bo odlikovala kakovostna zaključna obdelava z izbranimi materiali.

Gradnja bo zaključena poleti 2022, enote bodo pripravljene na prevzem z uporabnim dovoljenjem na ključ v jeseni 2022.

Za objekt so sprejeti Splošni pogoji prodaje in je že možen nakup!

Prodajo vodi agencija CENTURY 21 Emona; Aeon nepremičnine d.o.o., Cesta 24. junija 25, 1231 Ljubljana – Črnuče.

OBIŠČITE NAS:

PE ČRNUČE:

Cesta 24. junija 25, 1231 Ljubljana

PE IZOLA

Tomažičeva ulica 4a, 6310 Izola