Na prestižni lokaciji slovenske Obale prodamo podjetje z dobro delujočo butično trgovino in spletno trgovino na področju mode.

Know-how, prestižna slovenska blagovna znamka, prestižne svetovne blagovne znamke produktov in tvoja vizija z dodano vrednostjo raste v butični trgovini ob koprski promenadi. Ali si poslovno usmerjen/a in uživaš v delu s strankami, odličnem prodajnem procesu in širjenju poslovnega modela? Ali se vidš in čutiš v zgodbi mode?

Prodamo podjetje z vtečenim poslom in spletno trgovino na področju mode. Dizajnersko zasnovan boutik modne obutve in modnih dodatkov se nahaja na najbolj prestižni lokaciji Kopra. 

V pritličnem delu z velikim izložbenim oknom poslovni prostor z garderobo meri 51 m2, v medetaži meri 38 m2. Zgornje nadstropje je namenjeno za pisarniški in skladiščni del. Kvadratura vključuje tudi nove sanitarije. Redne domače stranke in stranke iz celotne Slovenije rade zaidejo v prijetno butično trgovino in nakup združijo z dišečo kavo v bližnji koprski kavarnici prav ob morju s pgledom na barke. Poslovni prostor nudi dobro počutje za izbiranje vrhunskih modelov čevljev, prodajo s profesionalno prodajno ekipo in posledično ustvarjenimi dobrimi poslovnimi rezultati. Navajam le nekaj lblagovnih znamk: Michael Kors, Guess, Tosca Blu, United Nude….

Vzporedno – samo v kompletu -prodamo podjetje ustanovljeno leta 2012 za ceno 50.000,00 €, zaloge v cca vrednosti 60.000,00 €, spletno trgovino ter oddamo stilno opremljeno sodobno butično trgovino za ceno 1.300€/mes.

Kvalitetna spletna trgovina je aktivna na slovenksem trgu in zasnovana že za hrvaški trg. Ima bogato bazo e-spletnih naslovov ter utečene profile na družabnih omrežjih.

Ali je tvoja poslovna želja tako močna, da se prijaviš za ogled?

POŠLJITE EMAIL NA:

majda.starovasnik@c21.si