Schellenburg

V središču mesta Ljubljana nastaja zgodovinski projekt, Palais & Villa Schellenburg.

Projekt nosi ime po Jakobu pl. Schellenburgu, največjem mecenu mesta Ljubljane, financerju deželnih stanov dežele Kranjske, graditelju Uršulinskega samostana in cerkve. Jakob pl. Schellenburg je s tem omogočil ustanovitev prve dekliške šole v Ljubljani in za več kot 170 let edine šole za deklice na Kranjskem.

V duhu Jakoba pl. Schellenburga, še danes cenjenega mecena Ljubljane, na tem mestu nastajajo stanovanja, ki bodo izpolnila najvišja pričakovanja glede bivanjske kulture in kvalitete življenja. Oba objekta, Palais & Villa, simbolično predstavljata veličino, ki jo je predstavljal Jakob pl. Schellenburg. Zasnovana sta v stilu modernega sloga bivanja, obdana z zelenimi površinami, ki jih krasijo parki.

Stavbo Palais sestavlja šest etaž ter sedma etaža, ki je terasna. V stavbo Palais je umeščenih 110 stanovanj, uporabne površine med 62m2 pa vse do 345 m2. Stanovanja so zasnovana po načelih sodobnega bivanja in jih bo mogoče prilagoditi glede na individualni slog posameznika. Vsa stanovanja so z dvigali povezana s kletnimi prostori, kjer nahajajo parkirna mesta in shrambe.

Villa Schellenburg

Pot skozi vrt zgradbe Palais nas pripelje do samostojno stoječe Ville, s 15 ekskluzivnimi stanovanji, uporabne površine med 119m2 in 335m2, ki se razprostirajo v 6 etažah. Posebnost Ville je jugozahodna stran fasade, ki razkriva odprte in skoraj v celoti zastekljene lože. Odprti dnevni prostori in jedilnice so umeščeni na jugozahodno stran, kar v prostore preslikava obilje naravne svetlobe in čudovite razglede.

Poleg odlične lokacije se projekt lahko pohvali z veliko parkovnimi površinami, 24 urno recepcijo (concierge service) umeščeno v reprezentativno avlo, video nadzorom objekta, visokimi višinami etaž, ki merijo 305 cm, velikimi tlorisnimi površinami bivalnih prostorov in lož, direktnim dostopom od parkirnih mest do stanovanj ter dodatnimi dvigali za kolesa. Tlorisi v Villi se ponovijo od 1. do 3. nadstropja. Cena stanovanj narašča z višino nadstropja.

Galerija:

V Villi vam trenutno lahko ponudimo:

4- sobna stanovanja:

181 m2

Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju Ville s petimi etažami, ki je okronana z rahlo v notranjost pomaknjeno terasno etažo.

181 m2

Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju. Razporeditev prostorov: predprostor, dnevna soba z jedilnico, kuhinja, kopalnica 1, utility, spalnica z garederobo, dve dodatni spalnici, kopalnica 2, sanitarije, hodnik in zimski vrt.

267 m2

Stanovanje se nahaja v 4. nadstropju. Stanovanje se prodaja delno opremljeno. V stanovanju bo že montirana osnovna razsvetljava in na zunanji strani oken bodo montirani screen roloji (zip sistem).

KATALOG

Zagotovite si svoj privilegij postati en prvih lastnikov v zgradbi Schellenburg!

Za ogled posameznega stanovanja in dodatne informacije nas kontaktirajte.