Projekt v izgradnji

Eksluzivna ponudba: Stanovanjska soseska Radenci. Prevzem v 2023!

Radenci, čudovito, mirno naselje. Prodamo tri nove družinske hiše, ki bodo arhitekturno odlično vpete v okolico. Na voljo je ena samostojna enota ter dve enoti dvojčka enoti v velikosti ca. 94m2.

Hiše so primerne za družine, starejše ali invalide, saj so pritlične, moderno zasnovane s sodobno razporeditvijo prostorov ter premišljeno orientacijo, ki nudi obilo zasebnosti. V bližini je vsa potrebna infrastruktura: šola, vrtec, trgovine, zdravstveni dom, terme, avtobusna postaja… 

Radenci so čudovit zdraviliški in počitniški kraj v vzhodni Sloveniji, ki nudi prijetno in mirno bivanje z vso potrebno infrastrukturo. Le deset minut vstran od avtoceste, se znajdemo v tem prelepem kraju, ki je znan po svojem zdraviliškem turizmu in vrelcih istoimenske pijače Radenske. Okoliš je miren, obdan z naravo in zelenjem ter v bližini reke Mure.

Naselje hiš je locirano nedaleč vstran od centra Radenc, kjer dostopamo do celotne infrastrukture; vrtca, osnovne šole, srednje šole za gostinstvo in turizem Radenci, zdravstvenega doma, avtobusne postaje, bencinske postaje , term Radenci, nogometnega igrišča in rekreacijskega centra; peš (dobrih 10minut) ali z avtom (dobri 2 minuti).

Opis arhitekturne zasnove:

Dnevni prostori in terasa so orientirani na jug ali jugozahod, kar poleg energetskega prihranka, v prostore prinaša obilico svetlobe. Hiše bodo stale na ravnih parcelah, vsaka s svojim dovozom in parkiriščem. V prodaji so do IV. gradbene faze oziroma na »delni ključ«, kar pomeni da si hišo znotraj personalizirate in opremite po svojem okusu z zaključnimi materiali, kot so parket, keramika, notranja vrata, sanitarna oprema, svetila, barva sten…

GALERIJA:

Prevzem v 2023!

SAMOSTOJNA ENOTA - oBJEKT PH1

Cena z DDV: 191.592,15 € (do IV. gradbene faze). Hiša stoji na parceli 492m2 in je pravokotne oblike velikosti 13,6m x 9m, je pritlična in ima dvokapno streho.

DVOJČEK- oBJEKT E1

Cena z DDV: 186.007,65 € (do IV. gradbene faze). Hiša stoji na parceli 387m2 in je pravokotne oblike velikosti 13,6m x 9m, je pritlična in ima dvokapno streho.

DVOJČEK- oBJEKT E2

Cena z DDV: 186.007,65 € (do IV. gradbene faze). Hiša stoji na parceli 417m2 in je pravokotne oblike velikosti 13,6m x 9m, je pritlična in ima dvokapno streho.

TEHNIČNI OPIS:

Hiša ni podkletena in stoji na temeljni plošči, ki je armiranobetonska debeline 25cm. Temeljna plošča je toplotno izolirana z izolacijo XPS 500l debeline 8cm ter stoji na gramozni blazini.

Nosilni zidovi bodo grajeni z opečnimi zidaki debeline 25cm in se izvedejo kot opečne stene z horizontalnimi in vertikalnimi vezmi, opečne so tudi notranje nosilne in predelne stene. Estrihi so plavajoči s toplotno in zvočno izolacijo

Streha

STREHA se izvede iz lesenih elementov. Ostrešje se izvede iz lesa – palična konstrukcija. Kritina bo opečna.

Toplotna izolacija:

Debelina fasade oziroma izolativnega materiala je 18 cm EPS in XPS izolacijskih plošč v delu podstavka z vodoodbojnim zaključnim slojem v beli oz. sivi barvi.

Opis stavnega pohištva:

AJM PVC nizko-energijska, s troslojnim izolacijskim steklom z Ug=0,7 W/m2K z nizko emisijskim nanosom, s kvalitetnimtesnjenjem ter ustrezno zvočno izolacijo.

Parkirni prostor:

Dva parkirna prostora

  • V. Gradbena faza oziroma izvedba na delni ključ vam omogoča notranjo finalizacijo hiše po vašem okusu.
  • Objekt je priključen na javno električno in telekomunikacijsko omrežje, na javni vodovod z lastnim vodomerom ter na kanalizacijo.
  • Ogrevanje s toplotno črpalko.
  • Hiša se prodaja v notranjosti z ometi in estrihi.  

KONTAKT:

Prodajo vodi agencija CENTURY 21 Projekt; Agencija i3 d.o.o., Letališka ulica 29, 1000 Ljubljana

POŠLJITE EMAIL NA:

marko.kralj@c21.si