Prodaja

VILA DESTINO

Na prestižni lokaciji v osrčju Rožne doline se gradita dva luksuzna vila bloka, v katerih bo na voljo 17 nadstandardnih, sodobno zasnovanih stanovanj. Stanovanja so namenjena izbranim kupcem, ki so željni arhitekturne dovršenosti, kakovostnih materialov in neposrednega stika z naravo. Privlačna lokacija tik ob gozdu, nedaleč od mestnega središča in v bližini vse potrebne infrastrukture bo nudila visoko kakovost bivanja posamezniku, paru ali družini.

SODOBNO ZASNOVANA STANOVANJA:

V dveh vila blokih se nahaja 17 sodobno zasnovanih stanovanj velikosti od 77 do 216 m2, ki jih odlikujejo funkcionalni tlorisi z učinkovito izrabo prostorov. Stanovanja imajo odprt pogled na zelenje in so zelo svetla, saj uživajo sončno svetlobo večji del dneva. Vsa pritlična stanovanja imajo zunanji atrij, stanovanjem v nadstropjih pripadajo balkoni, ki so vsaj deloma pokriti, stanovanja v terasni etaži pa imajo zunanje terase. Vsa stanovanja bodo imela odprte bivalne prostore, ki jih bo glede na želje kupcev možno pregraditi.

V vila bloku A bo 10 stanovanj, v vila bloku B pa 7. Na voljo bodo 4 dvosobna stanovanja, 5 trosobnih, 2 triinpolsobni in 6 štirisobnih stanovanj, od tega dva prestižna penthousa.

Stanovanja bodo kakovostno grajena, tla bodo prekrita z gotovim panelnim parketom in keramičnimi ploščicami prve kvalitete, ogrevanje bo s plinsko pečjo (talno ogrevanje + električni radiatorji v kopalnici). Stanovanja bodo opremljeno s sodobno tehnologijo: inteligentno krmiljenje razsvetljave in sečil z možnostjo nadgradnje, prezračevalni sistem in klimatske naprave, video/govorno domofonska naprava, predinštalacija za protivlomni sistem, požarno odporna in protivlomna vrata, v garaži so predvidene kamere s snemalno napravo za spremljanje dogajanja v okolici objekta.

FASADA:

Poseben pečat bo stavbi dala zelena fasada – zasaditev zelenja v koritih na delih sten ob balkonih, kar ima ugoden vpliv na ljudi, stavbo in okolico. Glavne prednosti zelenih sten so manjša izpostavljenost hrupu in prahu, izboljšanje mikroklime, bolj privlačen izgled stavbe, ugoden psihološki učinek na ljudi ter možnosti pridelave zelenjave, začimb in dišavnic.

PARKING:

Oba objekta bosta podkletena s skupno garažo. V kleti je predvidenih 32 parkirnih mest. Vsakemu stanovanju bosta pripadali eno do dve parkirni mesti v garaži in parkirno mesto ob stavbi.

LOKACIJA:

Rožna dolina je že od nekdaj zelo priljubljena in zaželena lokacija. Omogoča hiter dostop do centra mesta in obvoznice, hkrati pa je obdana z zelenjem. V neposredni bližini so vam na voljo sprehajališča Rožnik, živalski vrt in priljubljena sprehajalna pot PST, ki omogočajo sproščeno preživljanje prostega časa v naravi.

Predviden zaključek gradnje december 2021. Stanovanja se prodajajo »Na ključ«.

Vabimo vas, da nas pokličete za več informacij ali dogovor za ogled!

GALERIJA:

KONTAKT:

051 786 686

barbara.lukan@c21.si