Vila Pernula – Malija, Izola

CENA: 3.900.000,00€

PRODAMO

Edinstvena vila Pernula se nahaja na slovenski obali, nad Izolo v majhni vasici v občini Malija. Vila obsega več stavb, bazen, veliko zemljišče, veliko klet, garažo za 8 avtomobilov in lepe vrtove.

Nepremičnina se prodaja brez finalnega zaključka, zato lahko notranji ambient in zunanja ureditev sovpadata z vašo vizijo popolnega posestva.

 

LASTNOSTI:

Zemljišče obsega skupno 33.102 m2. Zemljišče je kmetijsko, pri čemer je 5.979 m2 zazidljivega zemljišča. Nepremičnina obsega 3 zgradbe, s skupno kletjo, ki so zgrajene do četrte gradbene faze (nosilna konstrukcija, fasada, streha, okna). Notranjost stavbe ni dokončana.

Posestvo povezuje 29 parcel na skupni površini 33.102 m2, od tega je 5.979 m2 zazidljivega.

Objekt ima gradbeno dovoljenje za gradnjo kmetijsko-gospodarskega kompleksa – nove kmetije z dopolnilno turistično dejavnostjo.

V objektu A so predvideni bivalni prostori z eno stanovanjsko enoto za lastnika in kuhinja z jedilnico za obiskovalce, v objektu B pisarna in družabni prostor s kaminom, knjižnico in stopniščem v zgornje nadstropje z galerijo za obiskovalce ter turistični apartma z dvema ločenima sobama, v objektu C dva dvonivojska apartmaja. Objekte povezujejo arkadni hodniki z odprtimi vodnimi površinami. Kletni prostori so namenjeni gospodarstvu kmetije in tehnični prostori. Predvidena je vinska klet z vinoteko, prostor za predstavitev izdelkov domače obrti, oljarna.

PREDNOSTI:

Vila imazelo lep pogled na morje!

Vsa potrebna infrastruktura se nahaj v bližini. 

Vila se nahaja v zelo mirni vasici. 

za uporabo pa je potrebno pridobiti ustrezne licence.

GALERIJA:

OGLEJTE SI VIDEO:

KONTAKT:

OBIŠČITE NAS:

Cesta 24 Junija 25, 1000 Ljubljana