PRODAJA:
Dvojčka Zadobrova

ZADOBROVA

POSAMEZNE ENOTE SE BODO PRODAJALE »NA KLJUČ«.

ZAČETEK GRADNJE: 2021

Obveščamo vas o projektu STANOVANJSKIH DVOJČKOV V ZADOBROVI katerega začetek gradnje bo spomladi 2021. 

Vsi objavljeni podatki o projektu so zgolj informativne narave. Nakup posameznih stanovanjskih enot bo mogoč šele po pridobitvi pravnomočnega gradbenega dovoljenja in po sprejetju splošnih pogojev.

Posamezne enote se bodo prodajale »Na ključ«.

LOKACIJA:

V Zadobrovi, natančneje v Novem Polju, se načrtuje izgradnja dveh sodobno zasnovanih stanovanjskih dvojčkov, priznanega arhitekturnega biroja »Efekt« arhitektura.
Dvojčka se bosta nahajala v mirni in zeleni soseski družinskih hiš, v neposredni bližini vrtca, osnovne šole, banke, pošte, AC in trgovine. Za še več nakupovalnega udobja pa je nakupovalno središče BTC oddaljeno le 10 minut.

ARHITEKTURA:

Stanovanjske enote bodo zagotavljale visoko kakovost bivanja, saj je gradnja načrtovana izredno natančna, precizna in uporabljeni so bili vrhunski materiali višjega cenovnega razreda, ki bodo nivo bivanja dvignili na povsem drugo raven.

Vsako stanovanje ima zagotovljeni dve parkirni mesti ter parkirna mesta s predpripravo za polnjenje el. vozil. Stanovanja imajo ločen zunanji vhod, kar stanovalcem zagotavlja popolno zasebnost.

STANOVANJSKE ENOTE:

Projekt bo obsegal dva ločena dvojčka in sicer:
Objekt A (enostanovanjski dvojček)
Etažnosti P+1 (2 stanovanjski enoti), zasnovan z bivanjskim delom v pritličju in spalnim v nadstropju s terasama v obeh etažah

Objekt B (dvostanovanjski dvojček)
Etažnosti P+1+TE (4 stanovanjske enote), zasnovan z bivanjskim delom v pritličju in spalnim v nadstropju (stanovanje S1 in S3) ter bivanjskim delom v terasni etaži s teraso, spalnim delom umeščenim v vmesni in terasni etaži ter vhodnim delom s stopniščem v pritličju (stanovanji S2 in S4).