Novogradnje: iSTRA

novogradnje-istra-brtonigla
Sve je napravljeno tako kako bi arhitektura i dizajn interijera doveli villu do cjelovitog jedinstva sa okolišem. Skladna integracija interijera i eksterijera do najsitnijih detalja je jedna od najvećih kvaliteta ovog projekta.
C21 Futura
00385 98 592 589
LJEPOTA ŽIVOTA U ISTRI U JEDNOM POGLEDU

Brtonigla

Posredujemo u prodaji ove moderne vile koja će se graditi svega 1km od Brtonigle.
Prema jugozapadu se pruža pogled na more 180 stupnjeva i svaki dan možete uživati u slikovitom zalasku sunca.
Koncept vile je moderna arhitektura s istarskim autohtonim elementima. Villa ima ravne krovove i pažljivo je implementirana u okoliš.

novogradnje-istra
Ovo je izuzetno luksuzna nekretnina koja može služiti za obiteljski život i bavljenje najmom. Za ljeto 2021. već su potpisani ugovori s agencijama za najam.
C21 Futura
00385 91 132 90 73
MODERNA VILA BLIZU MORA

Medulin

Ova lijepa villa u izgradnji nalazi se u mirnom naselju nedaleko mora i centra Medulina.
Moderan dizajn interijera repliciran je i u interijeru, koji se prodaje potpuno namješten i spreman za korištenje.

Villa je koncipirana na dvije etaže, tako da se u prizemlju nalazi dnevni boravak, kuhinja, tri sobe s en-suite kupaonicama, dok se na katu smjestilo još 5 spavaćih soba s en-suite kupaonicama. U podzemnoj etaži nalaziti će se i wellness prostorija sa saunom, jaccuzijem za 6 osoba te tušem.

porec-novogradnja-istra
Stanu također pripada jedno parkirno mjesto i ostava. Dovršetak gradnje 01.07.2022.
C21 Futura
00385 98 592 589
MODERNA ZGRADA S PET STAMBENIH JEDINICA

Poreč

Na odličnoj lokaciji, 4 km od centra Poreča, okruženom prirodom i novim zgradama na jesen 2020 kreće izgradnja moderne zgrade s 5 stambenih jedinica. Za gradnju će biti korišteni suvremeni materijali. PVC stolarija u antracit boji, troslojno staklo. Instalirana prva faza za klimu i grijanje na struju

Idealno se odlučiti za stan u prvoj fazi radova jer kupac sam bira i klimu, radijatore, bojler, i unutarnje uređenje stana.

porec-novogradnja-istra
Trenutno je u roch bau fazi, a isporuka se planira u 10.mj 2020. Grijanje je podno, na plin.
C21 Futura
00385 91 132 90 73
MODERNA NOVOGRADNJA S PET STANOVA

Poreč

U mirnom naselju, 1.5km od mora i 1km od centra Poreča, nalazi se ova zgrada s 5 stanova, a stan na prodaju nalazi se u prizemlju.
Sastoji se od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, spremišta, velikog dnevnog boravka i kuhinje s planiranim otokom. Dnevni boravak ima pristup okućnici ispred, veličine 145m2, te je pun prirodnog svjetla zbog velike staklene stijene.