Novogradnje: iSTRA

Stan s bazenom i pogledom na more

Medulin

Zgrada je građena od suvremenih i kvalitetnih materijala i bit će gotova do svibnja 2021.

Trenutno je u fazi visokog roh bau što znaći da se trebaju ugraditi podne obloge i keramika, sanitarije i sobna vrata. Odlična prilika za kupce koji žele sudjelovati u završnom uređenju.

Novogradnje Medulin
Na odličnoj lokaciji, u blizini mora i s predivnim pogledom na more iz cijelog stana smjestila se ova nova zgrada.
Century 21 Futura
00385 98 592 589
LKUSUZNA VILA NA LIJEPOJ LOKACIJI

Žminj

Na lijepoj lokaciji u središnjoj Istri prodajemo novosagrađenu vilu modernog dizajna na zemljištu veličine 987 m2, stambene površine 188 m2.

Kuća je koncipirana na način da se u prizemlju nalazi velika kuhinja s blagovaonicom i dnevnim prostorom orijentiranim prema bazenu i ljetnoj kuhinji s roštiljem. Tu se nalazi i jedna spavaća soba koja ima izlaz na bazen dok se ostale 3 spavaće sobe nalaze na katu. Sve sobe imaju svoju kupaonicu, a u prizemlju se nalazi i dodatni wc.

istra-novogradnje-zminj
Kuća je sagrađena 2020. godine, kategorizirana s 5 zvjezdica, potpuno opremljena i spremna za bavljenje turističkim najmom. Vlasništvo je uredno, 1/1.
Century 21 Futura
00385 91 222 22 76
novogradnje-istra-brtonigla
Sve je napravljeno tako kako bi arhitektura i dizajn interijera doveli villu do cjelovitog jedinstva sa okolišem. Skladna integracija interijera i eksterijera do najsitnijih detalja je jedna od najvećih kvaliteta ovog projekta.
C21 Futura
00385 98 592 589
LJEPOTA ŽIVOTA U ISTRI U JEDNOM POGLEDU

Brtonigla

Posredujemo u prodaji ove moderne vile koja će se graditi svega 1km od Brtonigle.
Prema jugozapadu se pruža pogled na more 180 stupnjeva i svaki dan možete uživati u slikovitom zalasku sunca.
Koncept vile je moderna arhitektura s istarskim autohtonim elementima. Villa ima ravne krovove i pažljivo je implementirana u okoliš.

novogradnje-istra
Ovo je izuzetno luksuzna nekretnina koja može služiti za obiteljski život i bavljenje najmom. Za ljeto 2021. već su potpisani ugovori s agencijama za najam.
C21 Futura
00385 91 132 90 73
MODERNA VILA BLIZU MORA

Medulin

Ova lijepa villa u izgradnji nalazi se u mirnom naselju nedaleko mora i centra Medulina.
Moderan dizajn interijera repliciran je i u interijeru, koji se prodaje potpuno namješten i spreman za korištenje.

Villa je koncipirana na dvije etaže, tako da se u prizemlju nalazi dnevni boravak, kuhinja, tri sobe s en-suite kupaonicama, dok se na katu smjestilo još 5 spavaćih soba s en-suite kupaonicama. U podzemnoj etaži nalaziti će se i wellness prostorija sa saunom, jaccuzijem za 6 osoba te tušem.

MODERNA NOVOGRADNJA S TRI STANA

Rovinj

U mirnom naselju nedaleko centra Rovinja, nalazi se ova moderna novogradnja s 3 stana. Stan u na drugom katu veličine je 176.2

Interijer se sastoji od dnevnog boravka s kuhinjom i izlazom na balkon kroz velike staklene stijene, dvije kupaonice, od kojih jedna ima kadu a druga tuš kabinu, jednog wc-a, te tri spavaće sobe, od kojih jedna, kao i dnevni boravak, ima velike staklene stijene sa zapadne strane. Stanu pripada i jedna garaža za automobil. Balkon ima prekrasan pogled na okolicu, more te stari grad Rovinj.

rovinj-novogradnja-istra
Ova veoma luksuzna nekretnina predstavlja vrhunac ponude stanova u Rovinju i široj okolici, idealna je kao nekretnina za život, ali i nekretnina za odmor.
Century 21 Futura
00385 91 132 90 73
porec-novogradnja-istra
Stanu također pripada jedno parkirno mjesto i ostava. Dovršetak gradnje 01.07.2022.
C21 Futura
00385 98 592 589
MODERNA ZGRADA S PET STAMBENIH JEDINICA

Poreč

Na odličnoj lokaciji, 4 km od centra Poreča, okruženom prirodom i novim zgradama na jesen 2020 kreće izgradnja moderne zgrade s 5 stambenih jedinica. Za gradnju će biti korišteni suvremeni materijali. PVC stolarija u antracit boji, troslojno staklo. Instalirana prva faza za klimu i grijanje na struju

Idealno se odlučiti za stan u prvoj fazi radova jer kupac sam bira i klimu, radijatore, bojler, i unutarnje uređenje stana.

MODERNA NOVOGRADNJA S TRI STANA

Tar-Vabriga

U mirnom susjedstvu nedaleko svih sadržaja u Taru nalazi se ova stambena zgrada u nizu s 3 stana, trenutno u fazi gradnje.
Stan na prvom katu veličine je 71,7m2 a sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje s ostavom, dvije spavaće sobe, jedne kupaonice i jednog wc-a. Na podovima se nalazi laminat, s keramičkim pločicama u wc-u i kupaonici. Za grijanje i hlađenje je zadužena klima a postoji i dimnjak koji je u funkciji.

tar-novogradnja-istra
Ovom stanu pripada i jedno parkirno mjesto. Očekivana isporuka je za godinu dana.
Century 21 Futura
00385 91 132 90 73
porec-novogradnja-istra
Trenutno je u roch bau fazi, a isporuka se planira u 10.mj 2020. Grijanje je podno, na plin.
C21 Futura
00385 91 132 90 73
MODERNA NOVOGRADNJA S PET STANOVA

Poreč

U mirnom naselju, 1.5km od mora i 1km od centra Poreča, nalazi se ova zgrada s 5 stanova, a stan na prodaju nalazi se u prizemlju.
Sastoji se od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, spremišta, velikog dnevnog boravka i kuhinje s planiranim otokom. Dnevni boravak ima pristup okućnici ispred, veličine 145m2, te je pun prirodnog svjetla zbog velike staklene stijene.