Novogradnje cENTURY 21
LJUBLJANA IN OKOLICA

HIŠA DVOJČEK

šIŠKA

Posamezna enota dvojčka z etažami P+1+M, od tega je uporabne površine 181,30 m2, terasa v pritličju s površino 15,58 m2, delno pokrita terasa v mansardi pa 33,99 m2. Pripada ji tudi ograjen atrij (delno tlakovan, delno ozelenjen) ter tlakovano parkirišče.

Posredujemo pri prodaji hiše – dvojček, na odlični lokaciji v Šiški, v bližini parka Tivoli in v objemu Šišenskega hriba.
Tacenski vrtovi
V naselju Tacenski Vrtovi, lahko uživate v vseh prednostih, ki jih ponuja življenje v osrčju narave, nedaleč od mesta.
ŠMARNA GORA

tACENSKI VRTOVI

Na mirni lokaciji, v neposredni bližini vznožja Šmarne gore napovedujemo gradnjo 8 vila dvojčkov v naselju Tacenski Vrtovi s skupaj 32 enotami z edinstvenim tlorisom.

LUKSUZNO 3-SOBNO STANOVANJE LJUBLJANA CENTER

Schellenburg

Velikost trosobnega stanovanja z zunanjimi prostori je 160 m2, nudi prostornost in omogoča udobnost življenja po vaših merilih. Stanovanje se prodaja neopremljeno, razen sanitarne opreme in osnovne razsvetljave. Ustreza sodobnim bivanjskim pričakovanjem in je možno poljubno urediti glede na individualen način življenja.

 

Villa Schellenburg v centru Ljubljane - Luksuzno stanovanje je del samostojno stoječe Ville s 15 ekskluzivnimi stanovanji ki se razprostirajo v 6 etažah. Nahaja se med Župančičevo ulico in Gosposvetsko cesto.
4-SOBNO STANOVANJE TRNOVO

vila blok Trnovo

Stanovanje je del do podrobnosti izdelanega projekta – sodobnega vila bloka – in je vseljivo takoj. Za vse tiste, ki imate radi kakovost in nadstandard ujet v minimalizem, je ta vila desetih stanovanj pravi biser na nepremičninskem trgu. 

Na optimalni lokaciji v Ljubljani, kjer se narava, mir, aktivnost, neposredna bližina mestnega jedra in izhod na avtocesto prepletajo, posredujem pri prodaji štirisobnega stanovanja.
Ali veste zakaj so verižne hiše drugačne od vrstnih hiš? Razlika je v tem, da so posamezne enote v nizu zamaknjene. Posledično ima vsaka enota večjo zasebnost, bolj individualiziran vrt in vhod.
LJUBLJANA VIČ

Verižne hiše

Odlična lokacija in moderno zasnovan projekt!

Kuhinja, dnevni prostor s kaminom in izhod v atrij se nahajajo v pritličju. V prvi etaži je zasnovana velika spalnica, delovni kabinet in kopalnica, v drugi etaži pa sta predvideni otroški sobi.  

PREOSTALA NAŠA PONUDBA

CENTURY 21 SLOVENIJA