Novogradnje cENTURY 21
LJUBLJANA IN OKOLICA

V novem naselju družinskih hiš v Notranjih Goricah prodamo stanovanjsko enoto dvojčka, ki bo zgrajen na ključ.
HIŠA DVOJČEK

Brezovica, Notranje Gorice

Kupec si lahko v tej fazi nakupa notranjost še popolnoma prilagodi svojim potrebam in željam. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo, je brez ZK bremen in bo grajena v skladu s pravnomočnim gradbenim dovoljenjem. 

SEZNAM NAŠIH NOVOGRADENJ:

Odločili smo se, da novogradnje, iz cele Slovenije, zberemo na posebni spletni strani, ki bo omogočala lažji pregled le teh tako kupcem novogradenj, kot investitorjem.

ENOTI NIZKOENERGIJSKEGA DVOJČKA

dvojček Trnovo

Posredujemo pri prodaji dveh enot nizkoenergijskega dvojčka, ki bo zgrajen z izbranimi materiali in bo nudil visoko kvaliteto bivanja. Lokacija v središču Trnovega v bližini Ljubljanice nudi mir in hkrati hiter dostop do vse potrebne infrastrukture, obvoznice in centra mesta.

Sodoben estetsko in arhitekturno dovršen dvojček na izjemni lokaciji v Trnovem.
Na izredno lepi lokaciji na Viču, v varnem in mirnem naselju novejših in modernih stanovanjskih hiš na Kozarju, čaka na vas pasivna, z visokokakovostnimi materiali grajena dvostanovanjska hiša – dvojček.
DVOJČEK LJUBLJANA VIČ

Naselje na Kozarju

Hiša bo predvidoma do konca aprila zgrajena po sistemu » NA KLJUČ« in bo imela tudi uporabno dovoljenje. Zdaj je na voljo še možna izbira določenih materialov kot so keramika in parket.

ODDAJA GARSONJERA

ljubljana, Brdo

Objekt, v katerem se v pritličnem delu nahaja 29, 9 m2 velika garsonjera, je popolnoma prenovljen. Garsonjera ima tudi manjšo teraso. Pred stavbo je privatno parkirišče, ki ga je možno najeti za 20 eur/mesec.

Posredujemo pri oddaji simpatične garsonjere na Brdu v Ljubljani.
FUNKCIONALNO IN ENERGETSKO PRENOVLJEN POSLOVNI OBJEKT NA LETALIŠKI CESTI PONUJA MOŽNOST NAJEMA PISARNIŠKIH TRGOVSKIH IN POSLOVNIH PROSTOROV NA KRIŽIŠČU VHODA V BTC.
ODDAJA POSLOVNI PROSTOR LJUBLJANA mOSTE

Pisarniški prostori LETALIŠKA

Svetli in sodobno oblikovani pisarniški in poslovni prostori se nahajajo v pritličju in nadstropjih objekta na križišču Letališke in Kajuhove ulice, dostop je zagotovljen preko stopnišča in osebnih dvigal objekta. Objekt je varovan, vsak prostor ima lastne števce za elektriko, skupni so sanitarije in čajna kuhinja. Objekt je tudi energetsko prenovljen, kar pomeni, da bodo stroški obratovanja in vzdrževanja nižji.

LUKSUZNO 3-SOBNO STANOVANJE LJUBLJANA CENTER

Schellenburg

Velikost trosobnega stanovanja z zunanjimi prostori je 160 m2, nudi prostornost in omogoča udobnost življenja po vaših merilih. Stanovanje se prodaja neopremljeno, razen sanitarne opreme in osnovne razsvetljave. Ustreza sodobnim bivanjskim pričakovanjem in je možno poljubno urediti glede na individualen način življenja.

Na jugozahodi strani stavbe so umeščene razkošne lože z visokimi okni in tu se celotna stran zgradbe odpre in ustvarja neprekinjene prehode med notranjostjo in zunanjostjo. Skladno temu so zasnovani tlorisi: odprti dnevni prostori in jedilnice so umeščeni na jugozahodni strani, s čimer okolica postane del stanovanja.

Villa Schellenburg v centru Ljubljane - Luksuzno stanovanje je del samostojno stoječe Ville s 15 ekskluzivnimi stanovanji ki se razprostirajo v 6 etažah. Nahaja se med Župančičevo ulico in Gosposvetsko cesto.
V naravi hiše predstavljajo samostojne stanovanjske enote s pokritim lastniškim parkirnim prostorom za dva avtomobila in z lastnima atrijema na severnem in južnem delu hiše.
VRSTNE HIŠE LJUBLJANA TRNOVO

Soseska Ekvorna

Soseska Ekvorna se nahaja ob Barjanski cesti. Uporabniku nudi vso infrastrukturo urbanega središča ter mu hkrati omogoča mir in povezanost z naravo. Zaokrožuje jo bližina strogega centra mesta, Natura 2000 ter izjemne vedute Ljubljanskega gradu s silhueto Alp v ozadju.

Posredujemo pri prodaji luksuznega stanovanja na izjemni lokaciji, v priljubljeni soseski Murgle.
5-SOBNO STANOVANJE LJUBLJANA VIČ

Vila Murgle

Lokacija novozgrajenega vila bloka omogoča udobje in neposreden stik z naravo, nedaleč od centra mesta.

V  neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura: vrtec, osnovna šola, trgovina, banka, lekarna, avtobusna postaja ter hitra povezava do avtocestnega obroča.

Posredujemo pri prodaji luksuznega trosobnega stanovanja na Brdu.
3-SOBNO STANOVANJE LJUBLJANA BRDO

vila blok Brdo

Lokacija novozgrajenega vila bloka s šestimi enotami, omogoča udobje in neposreden stik z naravo, nedaleč od mesta.V neposredni bližini stanovanja je vsa infrastruktura od trgovin, pošte, banke, celo fitnesa ter obsežne zelene sprehajalne površine kot so PST,  Rožnik, živalski vrt  in priljubljeni koseški bajer. 

Na sijajni lokaciji, le streljaj od strogega centra mesta napovedujemo gradnjo dvostanovanjskega vila bloka s skupaj štirimi stanovanjski enotami.
4-SOBNO STANOVANJE LJUBLJANA VIČ

botanični Vrtovi

V vila bloku Botanični vrtovi, lahko uživate v vseh prednostih, ki jih ponuja življenje v prestolnici. e zjutraj tečete po PST-ju, lahko kasneje svoj delovni dan odobno začnete z uporabo avtobusa. Ta se ustavi takoj na pragu. Zvečer ali konec tedna je celotno nočno življenje v prestolnici pred vašimi nogami. 

4-SOBNO STANOVANJE LJUBLJANA šIŠKA

Dvojčki Spodnje Gameljne

Dvojčki so sestavljeni iz dveh enot in vsaka enota iz dveh stanovanj ( A1,A2,B1,B2.. ). Vsakemu stanovanju pripadata tudi dve lastniški parkirni mesti v podzemni garaži. Stanovanja nudijo sistem pametnega doma ENTIAliving, najkakovostnejše materiale, visoko udobje bivanja, bližino narave in obilo naravne svetlobe . 

Na mirni lokaciji, le 8 kilometrov od strogega centra Ljubljane napovedujemo gradnjo treh dvojčkov s skupaj dvanajstimi stanovanjski enotami.
4-SOBNO STANOVANJE TRNOVO

vila blok Trnovo

Stanovanje je del do podrobnosti izdelanega projekta – sodobnega vila bloka – in je vseljivo takoj. Za vse tiste, ki imate radi kakovost in nadstandard ujet v minimalizem, je ta vila desetih stanovanj pravi biser na nepremičninskem trgu. 

Na optimalni lokaciji v Ljubljani, kjer se narava, mir, aktivnost, neposredna bližina mestnega jedra in izhod na avtocesto prepletajo, posredujem pri prodaji štirisobnega stanovanja.
lJUBLJANA VIČ

Terasno 4-sobno stanovanje

Stanovanje nudi popolno zasebnost in hkrati vpetost v okolje, kjer lahko posameznik najde tako možnosti za različne aktivnosti ali pa miren sprehod. Stanovanje navdušuje s teraso, kjer je vse pripravljeno za montažo jacuzzi-ja. 

Posredujem pri prodaji na novo zgrajenega prestižnega terasnega stanovanja. Unikatnost le-tega so prekrasni razgledi in tloris, ki novemu lastniku ponuja možnost oblikovanja prostora po lastnem okusu.
LJUBLJANA VIČ

4-sobno stanovanje

Objekt odlikuje klasična gradnja z opečnimi stenami in armiranobetonskimi vezmi.  Zasnova stanovanja je premišljena. Iz dnevnega dela, ki se nahaja v terasni etaži, se odpirata dve zrcalno obrnjeni terasi. 

Posredujem pri prodaji novo zgrajenega stanovanja v velikosti 122,27 m2 v dvostanovanjskem objektu na odlični lokaciji.
Ali veste zakaj so verižne hiše drugačne od vrstnih hiš? Razlika je v tem, da so posamezne enote v nizu zamaknjene. Posledično ima vsaka enota večjo zasebnost, bolj individualiziran vrt in vhod.
LJUBLJANA VIČ

Verižne hiše

Odlična lokacija in moderno zasnovan projekt!

Kuhinja, dnevni prostor s kaminom in izhod v atrij se nahajajo v pritličju. V prvi etaži je zasnovana velika spalnica, delovni kabinet in kopalnica, v drugi etaži pa sta predvideni otroški sobi.  

7-SOBNO STANOVANJE LJUBLJANA ROŽNA DOLINA

Rezidenca "EU ME AMO"

Rezidenca “EU ME AMO” je zasnovana kot večstanovanjski objekt s štirimi etažami. (pritličje, 1.nad., 2.nad., ter terasna etaža). Mikrolokacija objekta ponuja odprte poglede proti naravi ter veliko zasebnosti.

V novozgrajenem objektu v Rožni dolini, ki bo dokončan februarja 2019, prodamo sedemsobno stanovanje, ki se nahaja v zadnjem nadstropju (terasna etaža) objekta z dvigalom.
V naselju Kompolje znotraj občine Lukovica pri Domžalah prodamo samostojno hišo skupne velikosti 269 m2.
LUKOVICA KOMPOLJE

samostojna hiša

Hiša bo zgrajena do 4. podaljšane gradbene faze iz kakovostnih materialov. Po celi hiši bo razpeljano talno gretje, ogrevanje je predvideno na toplotno črpalko (ni v ceni). Izhod iz dnevne sobe je na veliko in sončno teraso. 

LJUBLJANA ČRNUČE- Dvostanovanjska hiša

SOVRETA

Stanovanjska enota zajema ½ objekta, kar predstavlja 145,19m2 uporabne površine v treh etažah ter atrij 33m2 ter solastništvo na skupnih delih. Razporeditev prostorov: K: Pokriti vhod, predsoba, pralnica s tehničnim prostorom, kopalnica, večnamenski prostor, pokrita terasa, atrij. P: Predsoba, stranišče, stopnišče, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo, loža. M: Hodnik, spalnica, otroška soba 1, otroška soba 2, kopalnica.

V mirnem naravnem okolju, pod Podgorškim hribom prodamo dve enoti v Villa dvojčku kakovostnega slovenskega proizvajalca LUMAR.
šKOFLJICA LAVRICA

samostojna hiša

Hiša ima 80,1 m2 neto tlorisne površine. Gradnja je kvalitetna, v hiši so že položene vse inštalacije in talno gretje in narejena priprava za prezračevanje. Trenutno sodi v energetski razred B1, ko bo prezračevanje vgrajeno, bo energetski razred A. Ogrevanje je predvideno na toplotno črpalko. Zemljišče meri 224 m2, na njem je predviden prostor za teraso in parkirišče za dva avtomobila.

Kvalitetna, nova, energetsko učinkovita in praktična hiša na mirni in intimni lokaciji le 5 km iz centra mesta. Je zadnja v ulici in odmaknjena od ceste. Vrt je praktičen in dobro izkoriščen, sosednja parcela pa je že gozd in nudi obilico zelenja in možnosti za preživljanje časa z naravo.

PREOSTALA NAŠA PONUDBA

CENTURY 21 SLOVENIJA