Novogradnje cENTURY 21
LJUBLJANA IN OKOLICA

HIŠA - SAMOSTOJNA

GROSUPLJE, ŠMARJE-SAP

Na izjemni in mirni lokaciji, v bližini AC, na obrobju Ljubljane, le 5 minut streljaj od LJ Rudnika in 10 minut od centra mesta LJ, prodamo nadstandardno vila hišo v 3 nadstropjih in prostornim vrtom z zelenico in otroškimi igrali. 

Hiša Šmarje Sap
Za hišo je moderna in velika pokrita terasa z elektronsko upravljano alu pergolo.
Ljubljana VIČ
Privoščite si luksuz! Stanovanje z razgledom.
PRODAJA S

Ljubljana VIČ

Štiri sobno stanovanje z neto tlorisno površino 151,89 m2, ki obsega bivalni prostor 119,8 m2 in balkon 32,09 m2, se nahaja v manjšem večstanovanjskem objektu ob Cesti na Brdo v Ljubljani. Gre za novogradnjo, ki bo vseljiva v začetku maja 2022.

4-SOBNO STANOVANJE

VILA BLOK- BEŽIGRAD

Stanovanja z nadstandardnimi karakteristikami odlikujejo zaželena lokacija, z veliko mero zasebnosti, čudovitimi razgledi in razkošnimi kvadraturami. 

Pravljično stanovanje v Ljubljani išče svojega lastnika.
ODDAJA GARSONJERA

ljubljana, Brdo

Objekt, v katerem se v pritličnem delu nahaja 29, 9 m2 velika garsonjera, je popolnoma prenovljen. Garsonjera ima tudi manjšo teraso. Pred stavbo je privatno parkirišče, ki ga je možno najeti za 20 eur/mesec.

Posredujemo pri oddaji simpatične garsonjere na Brdu v Ljubljani.
Objekt je energetsko prenovljen, kar pomeni, da bodo stroški obratovanja in vzdrževanja nižji.
ODDAJA POSLOVNI PROSTOR LJUBLJANA MOSTE

letališka

Svetli in sodobno oblikovani pisarniški in poslovni prostori se nahajajo v pritličju in nadstropjih objekta na križišču Letališke in Kajuhove ulice, dostop je zagotovljen preko stopnišča in osebnih dvigal objekta. 

LUKSUZNO 3-SOBNO STANOVANJE LJUBLJANA CENTER

Schellenburg

Velikost trosobnega stanovanja z zunanjimi prostori je 160 m2, nudi prostornost in omogoča udobnost življenja po vaših merilih. Stanovanje se prodaja neopremljeno, razen sanitarne opreme in osnovne razsvetljave. Ustreza sodobnim bivanjskim pričakovanjem in je možno poljubno urediti glede na individualen način življenja.

 

Villa Schellenburg v centru Ljubljane - Luksuzno stanovanje je del samostojno stoječe Ville s 15 ekskluzivnimi stanovanji ki se razprostirajo v 6 etažah. Nahaja se med Župančičevo ulico in Gosposvetsko cesto.
V naravi hiše predstavljajo samostojne stanovanjske enote s pokritim lastniškim parkirnim prostorom za dva avtomobila in z lastnima atrijema na severnem in južnem delu hiše.
VRSTNE HIŠE LJUBLJANA TRNOVO

Soseska Ekvorna

Soseska Ekvorna se nahaja ob Barjanski cesti. Uporabniku nudi vso infrastrukturo urbanega središča ter mu hkrati omogoča mir in povezanost z naravo. Zaokrožuje jo bližina strogega centra mesta, Natura 2000 ter izjemne vedute Ljubljanskega gradu s silhueto Alp v ozadju.

Posredujemo pri prodaji luksuznega stanovanja na izjemni lokaciji, v priljubljeni soseski Murgle.
5-SOBNO STANOVANJE LJUBLJANA VIČ

Vila Murgle

Lokacija novozgrajenega vila bloka omogoča udobje in neposreden stik z naravo, nedaleč od centra mesta.

V  neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura: vrtec, osnovna šola, trgovina, banka, lekarna, avtobusna postaja ter hitra povezava do avtocestnega obroča.

4-SOBNO STANOVANJE LJUBLJANA šIŠKA

Dvojčki Spodnje Gameljne

Dvojčki so sestavljeni iz dveh enot in vsaka enota iz dveh stanovanj ( A1,A2,B1,B2.. ). Vsakemu stanovanju pripadata tudi dve lastniški parkirni mesti v podzemni garaži. Stanovanja nudijo sistem pametnega doma ENTIAliving, najkakovostnejše materiale, visoko udobje bivanja, bližino narave in obilo naravne svetlobe . 

Na mirni lokaciji, le 8 kilometrov od strogega centra Ljubljane napovedujemo gradnjo treh dvojčkov s skupaj dvanajstimi stanovanjski enotami.
4-SOBNO STANOVANJE TRNOVO

vila blok Trnovo

Stanovanje je del do podrobnosti izdelanega projekta – sodobnega vila bloka – in je vseljivo takoj. Za vse tiste, ki imate radi kakovost in nadstandard ujet v minimalizem, je ta vila desetih stanovanj pravi biser na nepremičninskem trgu. 

Na optimalni lokaciji v Ljubljani, kjer se narava, mir, aktivnost, neposredna bližina mestnega jedra in izhod na avtocesto prepletajo, posredujem pri prodaji štirisobnega stanovanja.
LJUBLJANA VIČ

4-sobno stanovanje

Objekt odlikuje klasična gradnja z opečnimi stenami in armiranobetonskimi vezmi.  Zasnova stanovanja je premišljena. Iz dnevnega dela, ki se nahaja v terasni etaži, se odpirata dve zrcalno obrnjeni terasi. 

Posredujem pri prodaji novo zgrajenega stanovanja v velikosti 122,27 m2 v dvostanovanjskem objektu na odlični lokaciji.
Ali veste zakaj so verižne hiše drugačne od vrstnih hiš? Razlika je v tem, da so posamezne enote v nizu zamaknjene. Posledično ima vsaka enota večjo zasebnost, bolj individualiziran vrt in vhod.
LJUBLJANA VIČ

Verižne hiše

Odlična lokacija in moderno zasnovan projekt!

Kuhinja, dnevni prostor s kaminom in izhod v atrij se nahajajo v pritličju. V prvi etaži je zasnovana velika spalnica, delovni kabinet in kopalnica, v drugi etaži pa sta predvideni otroški sobi.  

7-SOBNO STANOVANJE LJUBLJANA ROŽNA DOLINA

Rezidenca "EU ME AMO"

Rezidenca “EU ME AMO” je zasnovana kot večstanovanjski objekt s štirimi etažami. (pritličje, 1.nad., 2.nad., ter terasna etaža). Mikrolokacija objekta ponuja odprte poglede proti naravi ter veliko zasebnosti.

V novozgrajenem objektu v Rožni dolini, ki bo dokončan februarja 2019, prodamo sedemsobno stanovanje, ki se nahaja v zadnjem nadstropju (terasna etaža) objekta z dvigalom.
LJUBLJANA ČRNUČE- Dvostanovanjska hiša

SOVRETA

Stanovanjska enota zajema ½ objekta, kar predstavlja 145,19m2 uporabne površine v treh etažah ter atrij 33m2 ter solastništvo na skupnih delih. Razporeditev prostorov: K: Pokriti vhod, predsoba, pralnica s tehničnim prostorom, kopalnica, večnamenski prostor, pokrita terasa, atrij. P: Predsoba, stranišče, stopnišče, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo, loža. M: Hodnik, spalnica, otroška soba 1, otroška soba 2, kopalnica.

V mirnem naravnem okolju, pod Podgorškim hribom prodamo dve enoti v Villa dvojčku kakovostnega slovenskega proizvajalca LUMAR.

PREOSTALA NAŠA PONUDBA

CENTURY 21 SLOVENIJA