New build

Trenutne Novogradnje

Odločili smo se, da novogradnje, iz cele Slovenije, zberemo na posebni spletni strani, ki bo omogočala lažji pregled le teh tako kupcem novogradenj, kot investitorjem.

Novogradnje c21
Posredujemo pri prodaji pasivnih vrstnih hiš na odlični lokaciji na Viču. Novogradnjo odlikuje kvalitetna gradnja, natančna izvedba in uporaba nadstandardnih materialov.
Tilen Debelak, c21 nepremicnine
Tilen Debelak
c21 Nepremičnine
Novogradnja

Ljubljana Vič

Hiše so zgrajene do IV podaljšane faze, za dodatnih cca 25.000 Eur. se lahko naredi tudi na ključ. V pritličju se nahajajo dnevni prostori, kuhinja, jedilnica in izhod na atrij. V prvem nadstropju je zasnovana velika spalnica, kopalnica in delovna soba. V 2. nadstropju oz. mansardi se nahajajo tri otroške sobe.

Novogradnja

Ljubljana Rudnik

Dvojček je sestavljen iz dveh enot in vsaka enota iz dveh stanovanj ( A1,A2,B1,B2 ). Vsakemu stanovanju pripadata tudi dve lastniški parkirni mesti. Vila nudi sistem pametnega doma ENTIAliving, najkakovostnejše materiale, visoko udobje bivanja, bližino narave in obilo naravne svetlobe .Vila je arhitekturno dovršena, saj vam nudi udobje, zavetje in intimo, a hkrati tudi povezanost z zunanjim prostorom. Zgrajena po načelih pasivne gradnje z leseno vertikalno oblogo iz sibirskega macesna in pločevinasto oblogo.

Novogradnje c21
Na sijajni lokaciji, le streljaj od strogega centra mesta napovedujemo gradnjo dvostanovanjskega vila bloka s skupaj štirimi stanovanjski enotami.
Amanda Cilovic, c21 nepremicnine
Amanda Čilović
c21 Nepremičnine
Novogradnje c21
Ali veste zakaj so verižne hiše drugačne od vrstnih hiš? Razlika je v tem, da so posamezne enote v nizu zamaknjene. Posledično ima vsaka enota večjo zasebnost, bolj individualiziran vrt in vhod.
Andreja Solina, c21 Nepremicnine
Andreja Solina
c21 Nepremičnine
Novogradnja

Ljubljana Vič

Posredujem pri prodaji verižne hiše – prve v nizu – na odlični lokaciji 15 minut peš od strogega centra. Hiša se prodaja v V. gradbeni fazi in bodočemu lastniku omogoča izbiro parketa, ploščic in kopalniške opreme po lastnem okusu. Hiša je zgrajena iz izredno kvalitetnih materialov. Gradnja spada v energetski A razred, kar pomeni, da je hiša pasivna in, da so stroški minimalni. Arhitekt je predvidel tudi dve različici ogrevanja – kamin in toplotno črpalko zrak/voda. Kamin je v prostor umeščen tako, da ne ustvarja samo ambientalnega vzdušja. Lahko ogreva tudi celotno hišo.

Nadstandardna krajna vrstna hiša v novem naselju

Maribor Košaki

Na mirni in zelo sončni lokaciji v Košaškem dolu, le 1500m iz centra mesta, prodamo krajno vrstno hišo 141,8 m2 površine in 90 m2 atrija, ki se nahaja v novozgrajenem naselju treh vila blokov. Na voljo bo 12 stanovanj oz. stanovanjskih enot različnih velikosti in sicer od 3 sobnega do 5 sobnega v izvedbi pritličnega, dvoetažnega (krajna vrstna hiša) in penthouse stanovanja.

Novogradnja Maribor Kosaki
Vsa stanovanja bodo razkošna in bodo nudila veliko udobja ter hkrati hiter dostop do vse infrastrukture.
Amadej Miklosic, c21 nepremicnine
Amadej Miklošič
c21 Nepremičnine

BREZPLAČNO SVETOVANJE

Če želite svojo novogradnjo objaviti na naši spletni strani, nas kontaktirajte