POSTANITE LASTNIK ALI FRANŠIZNI PARTNER CENTURY 21 Hrvaška

Franšiza CENTURY 21 Hrvaška išče nove poslovne partnerje, ki bodo prevzeli vodenje in partnerstvo nad hrvaško franšizno industrijo CENTURY 21. To je odlična priložnost za lastnike nepremičnin in vse, ki želijo ustvariti nove poslovne priložnosti, da postanejo partnerji / lastniki franšize CENTURY 21 za Hrvaško.
Postanite del globalnega sistema ene največjih in najbolj prepoznavnih nepremičninskih znamk na svetu CENTURY 21.

CENTURY 21 Hrvaška

CENTURY 21 je hrvaška franšiza, ki je na hrvaškem trgu prisotna od leta 2017. V sistemu deluje pet agencij, pokrivamo pa območje Zagreba, Splita, Zadra in Poreča. Verjamemo, da ima Hrvaška izjemen potencial za razvoj v naslednjih petih letih v smislu rasti obstoječih franšiz in prodaje dodatnih franšiz v Republiki Hrvaški.
Prednost dela pod okriljem globalne blagovne znamke so stiki s tujimi investitorji, ki jih Hrvaška zelo zanima. Dosedanje izkušnje so pokazale, da se agencije po svetu najhitreje razvijajo, če jih vodi lastnik, posrednik iz lokalnih krogov. Zato je za razvoj Hrvaške primeren lokalni poslovni partner, ki pozna trg nepremičnin na Hrvaškem in išče poslovno priložnost.

ZAKAJ JE TO ODLIČNA POSLOVNA PRILOŽNOST?

Ponujamo najem znamke za deset let z možnostjo podaljšanja. Vsi pogoji sodelovanja bodo potencialnemu kupcu predstavljeni osebno na sestanku, ki se ga lahko dogovori po e-pošti na info@c21.hr

Ne pozabite, da s sklenitvijo partnerstva najamete franšizo, ki že pet let obstaja na hrvaškem trgu, ima razvit marketing, spletno stran, CRM sistem in vse agencije, ki dobro poslujejo in redno izpolnjujejo svoje obveznosti do franšize.

ZA VEČ INFORMACIJ....

Vse zainteresirane vabimo, da pošljete e-pošto s kratko predstavitvijo in odgovorom na vprašanje kako vidite razvoj franšize CENTURY 21 na Hrvaškem. E-pošto lahko pošljete na info@c21.hr.