CENTURY 21 SLOVENIJA

Predstavitev NEPREMIČNINSKE PRATIKE 2024

Pri CENTURY 21, skupaj s partnerji iz sveta nepremičnin in upravnikom Dom Mojster smo se odločili, da bralcem, ki jih zanimajo nepremičnine, poleg naše redne revije, ki izhaja v elektronski obliki ponudimo še malo drugačno branje. Tako, ki je aktualno čez celo leto, kot je Pratika. Je polna poučnih in uporabnih vsebin, informacij iz trga nepremičnin in strokovnih člankov, vsebuje letni horoskop, koledarček ter 20 strani za vaše beležke. Poskrbi pa tudi za nekaj smeha.

Namenjena je tudi vsem nepremičninskim posrednikom kot nepremičninski poslovnik za leto 2024 z aktualno nepremičninsko zakonodajo.

V prvem delu Pratike je predstavljen CENTURY 21 Slovenija. Predstavljene so posamezne agencije in vsi nepremičninski posredniki, ki v sklopu sistema delujejo.  

V drugem delu  Pratike boste našli veliko informacij iz področja nepremičnin  in aktualne nepremičninske zakonodaje.

Tretji del pratike je namenjen zabavnim vsebinam, kot je nepremičninski horoskop, nekaj za smeh in tudi kakšna zanimiva karikatura se najde. 

Naroči svoj primerek ZDAJ!

Prvo Nepremičninsko pratiko lahko kupite po ceni 9.50 EUR na vseh prodajnih mesti Petrola in Merkatorja. Lahko pa jo tudi naročite preko maila: info@c21.si

Oglaševanje v NEPREMIČNINSKI PRATIKI 2024

Pošljite mail na info@c21.si za več informacij.

Sledite nam...