NOVOGRADNJE CENTURY 21: PRIMORSKA

Moderna stanovanjska hiša v Izoli v bližini morja, za sodobno družino in hišnega ljubljenčka.
Hiša

Izola

Sodobna hiša stoji na lepo dostopni lokaciji, z izjemno dobro infrastrukturo in bližino morja.

Moderna vhodna vrata, visoka 2,50 cm nam le s prstnim dotikom odprejo vstop v pritlični del udobne hiše, ravno dostopno. Lep notranji design nas popolnoma umiri in prepusti uživanju s svojo družino po intenzivnem službenem delu. 

Oddamo večjo kvadraturo PRTLIČNIH poslovnih prostorov

KOPER

V moderno poslovni stavbi, na najbolj elitni lokaciji, oddamo večjo kvadraturo PRTLIČNIH poslovnih protorov. Stavba bo dokončana v letu 2022 z moderno stekleno fasado. Stranka lahko izbira kvadraturo od cca 200 m2 ali več.

Glede dokončanja notranjosti izbranega poslovnega dela so možni fleksibilni dogovori in kombinacije. V ožji okolici je najboljša izbira za stranko, ki na tej lokaciji želi opravljati poslovno dejavnost na višjem nivoju.

Spoštovani poslovni partnerji, vabim vas na ogled in dodatne pogovore.
Stanovanje 3-sobno Komen
V idilični kraški vasici Sveto pri Komnu, bodo na voljo stanovanja različnih velikosti, katera bodo prenovljena in na voljo za bivanje v letu 2023.
Stanovanje 3-sobno

Komen

Prodamo novo in prostorno 4-sobno mansardno stanovanje z BALKONOM v Kamnici – Cesta v Rošpoh. Stanovanje se nahaja v večstanovanjski stavbi (samo 3 stanovanja) ob kateri so urejena parkirna mesta – 2 lastniški pripadata stanovanju in sta vključeni v ceno.

Vrstne hiše

DIVAČA

Niz hiš stoji v urejeni mirni lokaciji, ob robu gozda in blizu jedra lepo razvijajoče Divače.

V nizu vrstnih hiš prodamo 3 vrstne hiše v tretji gradbeni fazi.
Poslovni prostor je zgrajen do podaljšane 3GF.
Poslovni prostor

Izola

Poslovni prostor se nahaja v pritlčju nizke poslovno-stanovansjke stavbe, z odličnim dostopom. Okolica je mirna, soseska urejena, lokacija je odlično dostopna za stranke. Dostop je omogočen z vsemi vozili.

Nahaja se v celoti v pritličnem delu- lep raven dostop, brez stopnic. Ima tudi zunanjo teraso in en ločen prostor v pritličju.