Upravljanje z vašo nepremičnino

Spoštovani lastnik nepremičnine,

Z veseljem vam predstavljamo prednosti in celovite storitve, ki jih nudimo v okviru naše agencije Century 21 za upravljanje vaše hiše ali nepremičnine. Prepustite nam skrb za vašo lastnino in izkoristite vse prednosti, ki jih prinaša sodelovanje z nami.

Celovito upravljanje:

Vašo hišo prevzamemo v upravljanje in vam nudimo strokovno pomoč pri oddajanju v najem. Lahko dolgoročno ali kratkoročno, lahko študentom, … Naša ekipa izkušenih strokovnjakov bo poskrbela za vse korake postopka, vključno s komunikacijo z bodočimi najemniki – turisti ali strankami, ter zagotovila nemoteno in učinkovito upravljanje vaše nepremičnine. 

 našim strokovnim znanjem vam bomo nudili svetovanje pri prenovi in optimalni pripravi hiše za oddajanje. Skupaj bomo poskrbeli, da bo vaša nepremičnina privlačna za turiste, kar bo povečalo zanimanje in donosnost.

Svetovanje pri prenovi in pripravi hiše:

Specializirano svetovanje v turizmu

Naša ekipa ponuja specializirano svetovanje v turizmu, vključno z nasveti pri vodenju hotelov, mednarodnega turističnega oglaševanja in drugih ključnih elementov, ki prispevajo k uspehu vaše nepremičnine v turističnem sektorju.

udimo vse, kar potrebujete – od komunikacije z najemniki, vpisa v različne rezervacijske portale, sprejema strank, servisiranja gostov, pregleda hiše po najemu, do čiščenja hiše, urejanja posteljnine in vodenja zasedenosti. Z nami boste imeli popolno kontrolo nad vsakim korakom.

Celostna storitev od rezervacije do čiščenja:

Prilagodljivi paketi in pomoč pri doseganju želene cene:

Za vas pripravimo individualne pakete, ki ustrezajo vašim potrebam in pričakovanjem. Naš cilj je zagotoviti najboljše pogoje za dosego želene cene najema in maksimirati vaše donose.

 

Ne odlašajte in nam zaupajte upravljanje vaše nepremičnine. Z veseljem se bomo posvetili vašim potrebam ter skupaj ustvarili uspešno in donosno zgodbo.

 

AEON NEPREMIČNINE d.o.o.

Cesta 24. Junija 25

1000 Ljubljana

emona@c21.si

KONTAKT