Novogradnje cENTURY 21:
mARIBOR IN OKOLICA

sTANOVANJE

APAČE

Predstavljamo vam 4-sobno stanovanje v četrtem nadstropju s skupno bruto površino 115,97 m2. Uporabna površina stanovanja znaša 95,59m2, ostalo kvadraturo predstavljajo balkona ( v izmeri 9,28m2 in 4,55m2) ter klet v izmeri 6,55m2.

Apače
Na odlični lokaciji v Apačah je v izgradnji skoraj nič energijski stanovanjski blok, v katerem bo 14 stanovanj, velikosti od 57m2 do 115m2.
C21 Maribor City
031 360 190
Na kakovost bivanja v naselju verižnih hiš v naselju najpomembneje vpliva dostopnost do mestnih dobrin do katerih lahko dostopate peš.
HIŠA DVOJČEK

Maribor, Kamnica

Posredujemo pri prodaji stanovanjske enote, ki predstavlja polovico dvostanovanjske hiše, oziroma eno enoto dvojčka. Nahaja se na območju naselja “Nova Kamnica”, na mirnem območju družinskih hiš. Vsaka enota je ločena in ima svoj atrij, dovoz je skupen.

Ormož

stanovanje

V nadstropju objekta se nahaja dupleks stanovanje v skupni velikosti 113,4 m2, ki v nadstropju sestoji iz osrednjega bivalnega dela (kuhinja, jedilnica in dnevna soba) z izhodom na teraso, kopalnica in stopnišče, kjer je stanovanje razširjeno v mansardni del, kjer se nahajajo spalni deli (spalnica z izhodom na balkon, 2 otroški sobi, izhod na balkon in kopalnica.

Dupleks stanovanje v modernem večstanovanjskem objektu z dvigalom, etažnosti K+P+N+M.
Na kakovost bivanja v naselju verižnih hiš v naselju najpomembneje vpliva dostopnost do mestnih dobrin do katerih lahko dostopate peš.
sTANOVANJE

Maribor, Brezje

V Brezju pri Mariboru – se gradi večstanovanjski objekt, v katerem bo na voljo 20 stanovanj v izmeri od 34 m² do 74 m², ki bodo dokončana na ključ, z vključenimi lastniškimi parkirnimi mesti.

 

Šentilj

Atrijska hiša

Na lokaciji Kresnica pri Šentilju, le 1,2 km do centra Šentilja, 1,5 km do dovoza na avtocesto investitor pričenja z gradnjo samostojne energetsko varčne atrijske hiše.

Atrijska hiša novogradnja šentilj
V kraju Šentilj se naha vsa potrebna infrastruktura kot so trgovine, šola, vrtec, zdravstveni dom...
C21 Maribor City
031 360 190
KVALITETNA NIZKOENERGIJSKA STANOVANJA – "ZJD - C1" Večstanovanjski objekt ima 8 stanovanjskih enot.
3-sobna in 4-sobna stanovanja

Stanovanja Pesnica

V kolikor bi želeli bivati v mirnem in zelenem okolju ter v novem in modernem nizkoenergijskem stanovanju z minimalnini stroški, potem je ta izbira prava za vas.

Izjemno 4-sobno stanovanje v 2. nadstropju stanovanjskega bloka v gradnji z izjemno južno teraso.
4-SOBNO STANOVANJE

tabor, maribor

Stanovanje bo izgrajeno na ključ s predvidenim prevzemom v oktobru 2022.

Novozgrajena enota dvojčka v Kungoti pri Mariboru.
DVOJČEK

Kungota, Zgornja Kungota

Tokrat vam predstavljam nizkoenergetski montažni dvojček vrhunske kakovosti na odlični lokaciji v stiku z naravo!

BREZPLAČNO SVETOVANJE

Če želite svojo novogradnjo objaviti na naši spletni strani, nas kontaktirajte