Novogradnje cENTURY 21:
mARIBOR IN OKOLICA

Z minimalnimi posegi je možno stanovanje preurediti tudi v 2,5 sobno. Stanovanja bodo vseljiva predvidoma junija 2022.
DVOSOBNO STANOVANJE

Kungota

Predstavljamo vam 2-sobno atrijsko stanovanje v skupni velikosti 88,01m2, od tega znaša atrij v izmeri 29,33 m2. V vsaki etaži so 4 stanovanja, ki bodo povezana s skupnim hodnikom. Streha objekta je dvokapnica s frčadami, kritina bo opečna. Objekt ima dvigalo.

Hiša se prodaja v 4.gradbeni fazi z urejeno okolico. Predvideni rok primopredaje: 31.10.2022
SAMOSTAJNA HIŠA

Hiša Rogoza

V Rogozi prodamo novozgrajeno enodružinsko hišo v naselju družinskih hiš, na ograjeni parceli velikosti 505m2. Lokacija objekta je v neposredni bližini vse infrastrukture in s hitrim dostopom do AC.

Hiša bo klasične opečne gradnje z ravno streho etažnosti P+1 velikosti cca.132,6m2 uporabne površine+ terasa ter masiven nadstrešek za avtomobil.
SAMOSTOJNA HIŠA

Maribor, Razvanje

Na mirni in zelo sončni lokaciji v Razvanju prodamo samostojno nizkoenergijsko hišo.Lokacija hiše je v neposredni bližini vse infrastrukture in z hitrim dostopom do AC.

Na kakovost bivanja v naselju verižnih hiš v naselju najpomembneje vpliva dostopnost do mestnih dobrin do katerih lahko dostopate peš.
HIŠA DVOJČEK

Maribor, Kamnica

Posredujemo pri prodaji stanovanjske enote, ki predstavlja polovico dvostanovanjske hiše, oziroma eno enoto dvojčka. Nahaja se na območju naselja “Nova Kamnica”, na mirnem območju družinskih hiš. Vsaka enota je ločena in ima svoj atrij, dovoz je skupen.

Na kakovost bivanja v naselju verižnih hiš v naselju najpomembneje vpliva dostopnost do mestnih dobrin do katerih lahko dostopate peš.
sTANOVANJE

Maribor, Brezje

V Brezju pri Mariboru – se gradi večstanovanjski objekt, v katerem bo na voljo 20 stanovanj v izmeri od 34 m² do 74 m², ki bodo dokončana na ključ, z vključenimi lastniškimi parkirnimi mesti.

 

KVALITETNA NIZKOENERGIJSKA STANOVANJA – "ZJD - C1" Večstanovanjski objekt ima 8 stanovanjskih enot.
3-sobna in 4-sobna stanovanja

Stanovanja Pesnica

V kolikor bi želeli bivati v mirnem in zelenem okolju ter v novem in modernem nizkoenergijskem stanovanju z minimalnini stroški, potem je ta izbira prava za vas.

Novozgrajena enota dvojčka v Kungoti pri Mariboru.
DVOJČEK

Kungota, Zgornja Kungota

Tokrat vam predstavljam nizkoenergetski montažni dvojček vrhunske kakovosti na odlični lokaciji v stiku z naravo!

BREZPLAČNO SVETOVANJE

Če želite svojo novogradnjo objaviti na naši spletni strani, nas kontaktirajte