Century 21

36579047_2103395029903504_5309990831095021568_o

Naša zgodba

CENTURY 21 je v globalnem merilu ena izmed najbolj prepoznavnih nepremičninskih znamk na svetu. Z močno mednarodno prisotnostjo v več kot 80 državah po celem svetu, s preko 8.000 franšiznimi pisarnami in preko 118.000 nepremičninskimi agenti ustvarja nepremagljivo gonilno silo, ki postavlja nadpovprečne standarde kvalitete na področju nepremičninskega posredovanja že od leta 1971.

Predstavitev

CENTURY 21 je ekipa ter velika mednarodna družina zagnanih, strokovno podkovanih in ambicioznih posameznikov, ki živi in diha za pripadnost naših strank in uresničitev visoko zastavljenih ciljev.

C21 Novogradnje

Vizija

V Sloveniji želimo postati sinonim za nadpovprečno kakovost storitev za stranko ter osvojiti največji tržni delež po številu realiziranih nepremičninskih transakcij. S sodobnim pristopom in strokovnostjo verjamemo da nam to tudi uspeva.

Vrednote

(1) strokovnost; (2) varnost; (3) moralna in etična načela; (4) diskretnost; (5) zanesljivost; (6) pripadnost in popolna predanost delu; (7) verodostojnost in družbena odgovornost.

Poslanstvo​

Varen nakup, prodajo, najem, oddajo ali menjavo nepremičnine. Zavedamo se, da je nakup ali prodaja nepremičnine pomembna in preudarna odločitev v življenju posameznika, povezana z visokim finančnim vložkom, zato so naše stranke lahko mirne, da bo posel izpeljan VARNO.

Licenca

CSLO NEPREMIČNINE, d.o.o. je pridobila licenco za uporabo blagovne znamke CENTURY 21 na področju Republike Slovenije ter s tem povezanih blagovnih znamk. CSLO NEPREMIČNINE, d.o.o. na tej podlagi izvaja prodajo franšiz CENTURY 21 in podeljuje pravice do uporabe blagovnih znamk CENTURY 21 ter je podpora franšiznim poslovalnicam CENTURY 21. Prav tako je svojim franšiznim poslovalnicam v pomoč pri urejanju posameznih spletnih strani, oglaševalskih aktivnosti v zvezi z blagovno znamko CENTURY 21 in z njo povezanih blagovnih znamk ter ostalih s tem povezanih dejavnosti.

Pravno

CSLO NEPREMIČNINE, d.o.o. neposredno ne opravlja nepremičninskega posredovanja. S posredovanjem v prometu z nepremičninami se ukvarjajo posamezni franšizojemalci, ki so lahko pravne osebe ali samostojni podjetniki (nepremičninski posredniki). Pri oglasih na spletni strani je naveden kontakt posameznega posrednika, ki je upravičen posredovati pri prometu z nepremičninami.

Pravno

CSLO NEPREMIČNINE, d.o.o. ne odgovarja za vsebino oglasov, ki se oglašujejo na uradni spletni strani www.c21.si. Za oglase neposredno odgovarja nepremičninski posrednik, ki s pomočjo oglasov trži določeno nepremičnino v sodelovanju z nepremičninsko agencijo, v sklopu katere deluje.