Upoznajte CENTURY 21

36579047_2103395029903504_5309990831095021568_o

CENTURY 21

CENTURY 21 u globalnom je mjerilu najprepoznatljivija marka za promet nekretninama u svijetu. Uz snažnu međunarodnu prisutnost u više od 80 zemalja diljem svijeta, više od 8.000 franšiznih ureda i više od 118.000 zaposlenika, stvaramo nepobjedivu pogonsku snagu koja postavlja natprosječne standarde kvalitete na području posredovanja nekretninama još od 1971. godine.

EKIPA C21 HRVATSKA

CENTURY 21 je ekipa i veliko međunarodno društvo entuzijastičnih, stručno potkovanih i ambicioznih osoba koje žive i dišu za pripadnost svojim klijentima i realizaciju visoko postavljenih ciljeva.

C21 Novogradnje

Vizija

U Hrvatskoj želimo postati sinonim za natprosječnu kvalitetu usluge za klijente te osvojiti najveći tržišni udio prema broju realiziranih transakcija u području nekretnina. Suvremenim pristupom i stručnošću vjerujemo da to i uspijevamo ostvariti.

Vrednote

- stručnost - sigurnost- moralna i etička načela- diskretnost- pouzdanost- pripadnost i potpuna predanost poslu- vjerodostojnost- društvena odgovornost

Misija

Sigurna kupnja, prodaja, najam, zakup ili zamjena nekretnina. Svjesni smo da je kupnja ili prodaja nekretnina najvažnija odluka u životu pojedinca povezana s velikim financijskim ulaganjima, tako da naše stranke mogu biti sigurni da će se posao odvijati BRZO i SIGURNO.

Licenca:

Društvo CSLO NEPREMIČNINE, d.o.o. dobilo je licencu za uporabu branda CENTURY 21 na teritoriju Republike Hrvatske te pripadajućih robnih marki. Društvo CSLO NEPREMIČNINE, d.o.o. na temelju toga provodi prodaju franšiza CENTURY 21 i dodjeljuje prava na uporabu branda CENTURY 21 te pruža podršku franšiznim poslovnicama CENTURY 21. Također pruža pomoć svojim franšiznim poslovnicama u regulaciji određenih internetskih stranica, oglašivačkih aktivnosti u vezi s brandom CENTURY 21 i s njom povezanih brandova te ostalih povezanih djelatnosti.

Pravno

Društvo CSLO NEPREMIČNINE, d.o.o. ne obavlja izravno posredovanje nekretninama. Posredovanjem u prometu nekretninama bave se pojedinačni primatelji franšize koji mogu biti pravne osobe ili samostalni poduzetnici (agenti za promet nekretninama). Kod oglasa na internetskim stranicama navedeni su kontakti pojedinih agenata koji imaju pravo posredovati u prometu nekretninama.

Pravno

Društvo CSLO NEPREMIČNINE, d.o.o. ne odgovara za sadržaj oglasa koji se objavljuju na službenoj internetskoj stranici www.novogradnje-c21.com Za oglase je izravno odgovoran agent za promet nekretninama koji pomoću oglasa trguje određenom nekretninom u suradnji s agencijom za promet nekretninama u okviru koje radi.