V PRODAJI

VILA BORCEV

Ponujamo vam edinstveno priložnost za nakup stanovanja v moderno oblikovanem objektu s šestimi stanovanjskimi enotami na Pobrežju v Mariboru. Ta izjemna lokacija združuje udobje mestnega življenja z mirno okolico, ki omogoča kvalitetno bivanje.

Predviden začetek gradnje jesen 2023, končanje konec leta 2024.

Dva lastniška parkirna prostora.

Oprema in materiali:

  • pvc trislojna okna z aluminijastimi zunanjimi žaluzijami na el. pogon
  • protivlomna vhodna vrata
  • etažno centralno ogrevanje s pasivnim hlajenjem na individualno toplotno črpalko s hranilnikom sanitarne vode
  • talno gretje
  • 20cm toplotne izolacije…

Lokacija:

Objekt se nahaja ob Ulici borcev za severno mejo. To zagotavlja hiter in enostaven dostop do mestnega središča ter hkrati ohranja tišino in umirjenost.
V neposredni bližini se nahaja osnovna šola ter priključek na hitro cesto.

Moderen dizajn:

Stanovanjski objekt je zasnovan v modernem stilu in se ponaša z velikimi steklenimi površinami, ki prinašajo obilo naravne svetlobe in ustvarjajo izjemno bivalno udobje. Vsaka enota je premišljeno oblikovana, tako da nudi kvalitetno notranjo in zunanjo bivalno izkušnjo.

Prostornost:

Stanovanjske enote v objektu so prostorne in dobro zasnovane. Velikosti stanovanj (notranji prostori) segajo od 39,1 m2 do 83,4 m2. Stanovanja v pritličju so opremljena z lastno zelenico in teraso, kar omogoča sproščeno in udobno življenje na prostem. Tudi stanovanja v nadstropju imajo teraso ali pa dostop na streho, kjer se lahko sprostite in uživate v razgledu na okolico.

Cena:

BROŠURA:

ZA PONUDBO NAS KONTAKTIRAJTE NA:

040 575 989

amadej.miklosic@c21.si