PRODAMO

Predstavljamo vam štiri nova stanovanja v našem projektu, ki se nahajajo na naslovu Gradišče na Škofljici.

šKOFLJICA NOVOGRADNJA

Vsako stanovanje v novogradnji Vila Škofljica ponuja prostorno in udobno bivanje, saj ima 146 kvadratnih metrov površine. Poleg tega ima vsaka enota lastno parcelo velikosti 268 kvadratnih metrov. Zgradba je zasnovana do 3. podaljšane faze, kar pomeni, da lahko novi lastniki prevzamejo in kupijo stanovanje takoj, brez nepotrebnih zamud.

Eden od pomembnih dejavnikov, ki naredi Vilo Škofljica privlačno, je tudi urejeno okolje in dostop po asfaltni cesti do stanovanj. Poleg tega vsaka enota vključuje kar dva lastniška parkirna mesta, kar vam zagotavlja dovolj prostora za shranjevanje vozil ali goste.

šKOFLJICA NOVOGRADNJA

Vila Škofljica je popolna izbira tako za družine kot tudi za investitorje. Stanovanja so zasnovana z mislijo na udobje in praktičnost, zato boste lahko uživali v udobnem bivanju s svojo družino. Poleg tega je to odlična priložnost za investicijo, saj se nahajate v privlačnem okolju, ki je priljubljeno med prebivalci in zelo blizu centra Ljubljane.

GALERIJA:

Ne zamudite te izjemne priložnosti za nakup nepremičnine v Vili Škofljica. Zgrabite svojo priložnost za kakovostno bivanje v čudovitem okolju, ki je le kratek vožnje stran od centra Ljubljane. Stopite v stik z nami danes in si zagotovite svoje novo domovanje v Vili Škofljica!